Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμπιστεύεται τη αγωγή Cresina HFSC Transdermic για την υγεία των μαλλιών του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμπιστεύεται τη αγωγή Cresina HFSC Transdermic για την υγεία των μαλλιών του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας από τους  αγαπημένους ανθρώπους του θεάματος με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του τόσο  στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά.  Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο χιούμορ του και την  εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και η  μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα και το  ψάρεμα! Φέτος μάλιστα τον βλέπουμε και σε  ρόλο παρουσιαστή σε εκπομπή με θέμα το  ψάρεμα!Ο ηθοποιός είναι ενεργός στα social media καθώς μοιράζεται πράγματα απο την καθημερινότητα του με ένα ευρύ κοινό να τον ακολουθεί.

Τα μαλλιά είναι ένα μεγάλο κομμάτι της εμφάνισής των ανδρών! Η διατήρηση της καλής κατάστασης στο τριχωτό και τα μαλλιά είναι ο κύριος λόγος να είναι ακόμα πιο ελκυστικοί στα μάτιά όλων. Για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμπιστέυθηκε την αγωγή Crescina HFSC Transdermic για την ενίσχυση και την υγεία των μαλλιών του.  



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Η Crescina Transdermic HFSC είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής εστιασμένη στην αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών, που ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών και έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της αραίωσης που προέρχεται από φυσιολογικά (μη παθολογικά) αίτια και για τις περιπτώσεις όπου η ποσότητα και η ποιότητα των τριχών μειώνεται σταδιακά λόγω της μειωμένης δραστηριότητας των τριχοθυλακίων. Για να διαβάσεις περισσότερα για την αγωγή μπορείς να πατήσεις εδώ