Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Fillerina - Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες χωρίς ενέσεις!

Fillerina - Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες χωρίς ενέσεις!

Όσο κι αν θέλουμε να τις αποφύγουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να τις καθυστερήσουμε, οι ρυτίδες θα βρουν τον τρόπο να κάνουν την εμφάνισή τους. Και όσο δύσκολο κι αν είναι να εναντιωθούμε στη φύση, πάντα υπάρχει τρόπος να έρθουμε κοντά στο επιθυμητό σφριγηλό, νεανικό χωρίς ρυτίδες πρόσωπο, μένοντας… μακριά από επώδυνες επεμβάσεις. Η απάντηση είναι το homemade filler και ακούει στο όνομα Fillerina.

Η Fillerina είναι η πρώτη μη επεμβατική μέθοδος εντατικής διπλής δράσης filler, και αναπλήρωσης του δέρματος που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία χάρις στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία που εξασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών σε βάθος στο δέρμα, χωρίς ένεση.

Όλα ξεκίνησαν το 2007 στην Ελβετία. Οι έρευνες για τη δημιουργία της σύνθεσης Fillerina διήρκησαν μέχρι το 2012, οπότε και κυκλοφόρησε η αγωγή Fillerina Face Treatment με το σύμπλεγμα των 6 υαλουρονικών οξέων.

 

Η Fillerina αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών με μη επεμβατικό τρόπο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση αναπλήρωσης και σύσφιξης του δέρματος. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, και αναδεικνύει τη φυσική ανατομία του προσώπου. Η αγωγή εφαρμόζεται για 15 ημέρες, γίνεται εξωτερικά στις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τα ζυγωματικά και τα χείλη με το ειδικό απλικατέρ που προσφέρει ακρίβεια και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής. Τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται σε ένα μήνα από την έναρξη της αγωγής και η αγωγή επαναλαμβάνεται κάθε 3 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Για συντήρηση κι ενίσχυση των αποτελεσμάτων προτείνουμε τις κρέμες καθημερινής αγωγής Fillerina 12HA ημέρας, νύχτας και ματιών.

Περιέχει 12 διαφορετικά υαλουρονικά οξέα, 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης διαδερμικής τεχνολογίας.

 

Η αγωγή Fillerina προτείνεται σε 3 διαφορετικές διαβαθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ηλικίας κι επιδερμίδας.

Η Fillerina 12HA Densifying-Filler προσφέρει:

  1. Εντατική δράση γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αύξησης όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη, χάρη στα 12 υαλουρονικά οξέα
  2. Δράση αναπλήρωσης της πυκνότητας και σύσφιξης της επιδερμίδας σε περιοχές που παρουσιάζουν χαλάρωση, χάρη στα 3 κολλαγόνα
  3. Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, χάρη στις 2 ελαστίνες.

 
Για βέλτιστα αποτελέσματα συστήνεται η κατανάλωση 2 ποτηριών νερού, μισή ώρα πριν από την αγωγή Fillerina.



H Νάνσυ Ζαμπέτογλου μας δείχνει τον τρόπο να ξεκινήσουμε το 2024 αυτοπεποίθηση & ανανέωση για μια καινούργια αρχή! Εμπιστευτείτε και εσείς την αγαπημένη αγωγή Fillerina 12HA της Νάνσυς!