Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Crescina new 1
Crescina new 2
CRECSINA 2

Παγκόσμια καινοτομία που ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών με πατενταρισμένη δράση για τις νησίδες τριχοθυλακίων

CRESCINA HFSC CRESCINA FOLLICULAR ISLANDS

CRESCINA FOLLICULAR ISLANDS SERIES

Crescina Follicular Islands Man
Kατά της αραίωσης των μαλλιών
Crescina Follicular Islands Man Complete
Κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης
Crescina Follicular Islands Woman
Kατά της αραίωσης των μαλλιών
Crescina Follicular Islands Woman Complete
Κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης

Η Labo Cosprophar είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως, που από το 2002, μελετάει τις νησίδες τριχοθυλακίων και την σημασία τους για τον πλούτο των μαλλιών. Οι νησίδες τριχοθυλακίων είναι σύνθετα και πολύπλοκα συστήματα που αποτελούνται από περισσότερα ένα τριχοθυλάκια (συνήθως από 2 έως 5), των οποίων τα στελέχη εκφύονται από ένα ενιαίο άνοιγμα τριχοθυλακίου. Συμβάλλουν σημαντικά στον πλούτο των μαλλιών μας, καθώς αναπτύσσουν περίπου το 60 με 70% των στελεχών του τριχωτού.

Η Labo διερεύνησε την ανατομία και τη φυσιολογία των νησίδων και ανέπτυξε ένα συνδυασμό ειδικών λειτουργικών ουσιών για κάθε δομικό συστατικό της νησίδας τριχοθυλακίων, παρέχοντας συγχρόνως μεγάλη ενέργεια στα τριχοθυλάκια της νησίδας.  Οι νησίδες τριχοθυλακίων αποτελούν με διαφορά τη μεγαλύτερη πηγή τριχοθυλακίων, και λόγω της πολύπλοκης δομής τους, οι σχηματισμοί αυτοί είναι ευαίσθητοι σε συνθήκες ή αιτίες που μειώνουν την λειτουργικότητα των τριχοθυλακίων και επηρεάζουν τον κύκλο ζωής των μαλλιών. Τα δραστικά μόρια που χαρακτηρίζουν αυτή την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση δρουν στις δομές των νησίδων τριχοθυλακίων σε διάφορα επίπεδα, παρατείνοντας την αναγενή φάση των πολλαπλών τριχοθυλακίων που αποτελούν τη νησίδα, αντιμετωπίζοντας έτσι τα αίτια που οδηγούν στην αραίωση και την τριχόπτωση.

 


Πραγματοποιήθηκε  in-vivo κλινική μελέτη με σκοπό να αναλύσει και να αξιολογήσει τον αριθμό των νησίδων τριχοθυλακίων και των μεμονωμένων τριχοθυλακίων σε 14 άτομα (6 άνδρες & 8 γυναίκες), ηλικίας 27-74 ετών που εμφανίζουν διαφορετικούς βαθμούς αραίωσης. Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας που μεγεθύνει  50Χ και 400Χ τις εικόνες, οι ερευνητές  κατέγραψαν τον αριθμό των μεμονωμένων τριχοθυλακίων και των νησίδων τριχοθυλακίων για κάθε άτομο.

Από τα δεδομένα που προέκυψαν συνάγεται ότι ο μέσος αριθμός των νησίδων τριχοθυλακίων μειώνεται ανάλογα με το στάδιο της αραίωσης: στο αρχικό στάδιο αραίωσης ο αριθμός των νησίδων ανά cm2 είναι άνω των 50, αλλά κάτω των 100 (πάνω από 100 σημαίνει ότι δεν υπάρχει αραίωση), στο μεσαίο στάδιο αραίωσης ο αριθμός των νησίδων κυμαίνεται από 30 έως 50, ενώ στο προχωρημένο στάδιο ο μέσος αριθμός τους είναι κάτω των 30 ανά cm².

Υπολογίζοντας τους μέσους όρους ανάπτυξης προκύπτει μια αναλογία του αριθμού στελεχών που αναπτύσσονται από  μεμονωμένα τριχοθυλάκια συγκριτικά με εκείνα που αναπτύσσουν οι νησίδες τριχοθυλακίων: αρχικό στάδιο αραίωσης 80% τριχών από νησίδες και 20% από μεμονωμένα τριχοθυλάκια, μεσαίο στάδιο αραίωσης 70% τριχών από νησίδες και 30% από μεμονωμένα τριχοθυλάκια και στα άτομα με προχωρημένο στάδιο αραίωσης 50% τριχών από τις νησίδες τριχοθυλακίων και 50% από μεμονωμένα τριχοθυλάκια.