Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
CADUCREX

H 1η αγωγή διαδερμικής τεχνολογίας κατά της τριχόπτωσης για τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια και τις νησίδες τριχοθυλακίων, που δρα από τον πρώτα μήνα εφαρμογής

CADU-CREX SERIES

Cadu-Crex Man
Κατά της τριχόπτωσης
Cadu-Crex Anti Hair Loss Shampoo Άνδρας
Eιδικά σχεδιασμένο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης
Cadu-Crex Woman
Κατά της τριχόπτωσης
Cadu-Crex Anti Hair Loss Shampoo Γυναίκα
Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

Τα ελβετικά εργαστήρια της Labo ερευνούν εδώ και 30 χρόνια το πρόβλημα της αραίωσης και της τριχόπτωσης, ανακαλύπτοντας καινοτόμα συστατικά κατοχυρωμένα με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η αποτελεσματικότητα των οποίων ελέγχεται και αποδεικνύεται από κλινικές μελέτες.

Υπάρχουν πολλά αίτια για την τριχόπτωση, τα οποία είναι διαφορετικά για τις γυναίκες και για τους άνδρες, ενδεικτικά στις γυναίκες συχνά συνδέεται με την εμμηνόπαυση, το θηλασμό ή ορμονικές διαταραχές, ενώ στους άνδρες η τριχόπτωση είναι συχνότερα συνδεδεμένη με την εμφάνιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας. Υπάρχουν ωστόσο παράγοντες που επηρεάζουν και τα δύο φύλα, όπως είναι για παράδειγμα μία διατροφή φτωχή σε βιταμίνες, αμινοξέα και μεταλλικά άλατα ή το στρες: όταν ο οργανισμός βρίσκεται κάτω από έντονη πίεση, τείνει να παρέχει λιγότερη ενέργεια και θρέψη στις τρίχες, οι οποίες έτσι γίνονται πιο αδύναμες και πέφτουν. Επίσης, οι εποχιακές αλλαγές (το φθινόπωρο και την άνοιξη η τριχόπτωση αυξάνεται), η περιβαλλοντική μόλυνση, το λούσιμο και το βούρτσισμα και οι επιθετικές καλλυντικές αγωγές, προκαλούν μη φυσιολογική τριχόπτωση.

Η Labo δημιούργησε την Cadu-crex, την πρώτη καλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής διαδερμικής τεχνολογίας σε φιαλίδια με δράση και για τις νησίδες τριχοθυλακίων, που μειώνει άμεσα την τριχόπτωση (βάση in vivo κλινικής μελέτης), ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Η αγωγή Cadu-Crex δρα και προληπτικά και μειώνει την τριχόπτωση από φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια. Η αγωγή Cadu-crex διατίθεται για 3 διαφορετικά στάδια τριχόπτωσης και σε ειδική γυναικεία και αντρική σύνθεση.Τα βασικά ενεργά συστατικά κατά της τριχόπτωσης (Ενζυμικός Ενεργοποιητής, Υδροξυπρολίνη, Ασπαρτικό Οξύ και Ταυρίνη) έχουν ελεγχθεί μέσω της πατενταρισμένης Διαδερμικής Τεχνολογίας ( χαμηλό μοριακό βάρος με 3 ενισχυτές απορρόφησης) για την αξιολόγηση της διείσδυσης τους εντός του συστήματος της τρίχας, όχι μόνο διαμέσου των τριχοθυλακίων (διαμέσου του πόρου του τριχοθυλακίου) που αποτελούν το 4.6% της επιφάνειας του τριχωτού, αλλά και διαδερμικά δια μέσω όλης της υπόλοιπης επιφάνειας του τριχωτού (ex vivo κλινικός έλεγχος με Franz ), δηλαδή διαμέσου των στοιβάδων του δέρματος (επιδερμίδα και δερμίδα).

Εκτός από τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια η αγωγή περιέχει δραστικά συστατικά που δρουν στις Νησίδες Τριχοθυλακιων. Οι Νησίδες Τριχοθυλακίων είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το φαινόμενο της τριχόπτωσης, σε αυτές αποδίδεται το 60-70% του πλούτου των μαλλιών, καθώς είναι τα σημεία που αναπτύσσονται από 2 έως 5 τρίχες. Κάθε δραστικό συστατικό έχει υποβληθεί σε κλινικό έλεγχο Franz προκειμένου να καταγραφεί η ικανότητα εισχώρησης του στην επιδερμίδα και δερμίδα του τριχωτού. Τα ειδικά σχεδιασμένα συστατικά της πατενταρισμένης σύνθεσης που έχουν αναπτυχθεί με τη διαδερμική τεχνολογία ενισχύουν τη δομή και τις λειτουργίες των μερών της νησίδας τριχοθυλακίων. Κάθε συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη διατήρηση και ενεργοποίηση των ανατομικών μερών της νησίδας, ώστε να αποτραπεί η πρόωρη αποκόλληση κι απόπτωση των τριχών.

 

Τι είναι η Cadu-Crex;

Η  Cadu-Crex είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής κατά της τριχόπτωσης, που βοηθά στη μείωση της συνεχούς και περιοδικής τριχόπτωσης και επανεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Δρα αποτελεσματικά  για την πρόληψη και τη μείωση της τριχόπτωσης από φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια. Η αγωγή προτείνεται σε αμπούλες και σαμπουάν με ειδικά σχεδιασμένη αντρική και γυναικεία σύνθεση και ανάλογη με τον βαθμό της τριχόπτωσης. Η καινοτόμος σύνθεση είναι κατοχυρωμένη με διπλώματα ευρεσιτεχνίας Και μειώνει ορατά την τριχόπτωση από τον 1ο μήνα χρήσης ενώ τα μαλλιά αποκτούν μήκος, όγκο, πυκνότητα και λάμψη, αποτελέσματα κλινικής μελέτης.

Κάθε πότε εφαρμόζεται η αγωγή Cadu-crex:

Η αγωγή Cadu-crex προτείνεται για χρήση 2 μηνών. Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε διάλειμμα 2 μηνών

Ποια αγωγή πρέπει να πάρω ανάλογα με την τριχόπτωση που εμφανίζω:

Αρχικά στάδια τριχόπτωσης: Cadu-crex Initial
Προχωρημένα στάδια τριχόπτωσης: Cadu-crex Advance
Έντονα στάδια τριχόπτωσης: Cadu-crex Serious

Η αγωγή Cadu-Crex εχει παρενέργειες;

Η αγωγή Cadu-Crex είναι μια καλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής και δεν απορροφάτε από το κυκλοφορικό σύστημα. Περιέχει στην σύνθεση ένα αγγειοδιασταλτικό, το Νικοτυλικό Βενζύλιο, το οποίο προκαλεί τοπικά υπεραιμία και μια αίσθηση αύξησης της θερμοκρασίας στο τριχωτό. Δεν αποτελεί σύμπτωμα αλλεργίας αλλά η υπεραιμία είναι απαραίτητη για την δράση της αγωγής

Αν δεν χρησιμοποιήσω όλη την ποσότητα που περιέχει το φιαλίδιο μπορώ να εφαρμόσω το υπόλοιπο στην επόμενη εφαρμογή;

Πάντα προτείνουμε να εφαρμόζεται το περιεχόμενο του φιαλιδίου σε όλη την επιφάνεια ειδικά της κορυφής του τριχωτού, αλλά στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε όλη την πεοσότητα μπορεί να φυλαχθεί εφόσον έχουμε κλείσει το φιαλίδιο με το καπάκι στο μαλακό στόμιο μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Οδηγίες εφαρμογής αγωγής Cadu-crex;

Μέσα στην συσκευασία της αγωγής Cadu-crex εκτός από τα φιαλίδια υπάρχουν και δυο ακροφύσια: ένα πλαστικό ακροφύσιο με σκοπό να ανοίξουμε προσεκτικά το φιαλίδιο στην λευκή γραμμή και ένα δοσομετρητη από μαλακή σιλικόνη με καπάκι για την εύκολη και στοχευμένη εφαρμογή της αγωγής. Εφαρμόζουμε το πλαστικό ακροφύσιο και ανοίγουμε τον φιαλίδιο σπάζοντας τον λαιμό έως την λευκή γραμμή. Προσαρμόστε τον δοσομετρητή στο λαιμό του ανοιγμένου φιαλιδίου. Αφαιρέστε το καπάκι από τον δοσομετρητή. Σε καθαρό και στεγνό τριχωτό, ξεκινάμε και χωρίζουμε τμηματικά τα μαλλιά μας κάνοντας χωρίστρες από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού, εφαρμόζουμε 2 σταγόνες από το φιαλίδιο στην επιδερμίδα και τρίβουμε ελαφρά δεξιά αριστερά κι όχι κυκλικά. Συνεχίζουμε εφαρμόζοντας σε όλο το τριχωτό της κεφαλής από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού . Προσέχουμε το κεφάλι μας να είναι όσο μπορούμε σε όρθια θέση και ελαφρώς γυρισμένο στο πλάι για να διευκολυνθούμε στην εφαρμογή της αγωγής. Ιδανικά προτείνουμε να εφαρμόζουμε την αγωγή και στις πλαϊνές περιοχές του τριχωτού με κάθετες κινήσεις των δαχτύλων προς τα κάτω πάντα πάνω στην επιδερμίδα.