Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Crescina new 1
Crescina new 2
CRECSINA 2

Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών στις περιοχές με αραίωση με αποτελεσματικότητα 100% και κατά μέσο όρο 6300 νέες τρίχες, βάση κλινικής μελέτης


CRESCINA HFSC CRESCINA FOLLICULAR ISLANDS

CRESCINA TRANSDERMIC HFSC SERIES

Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC Man
Kατά της αραίωσης των μαλλιών
Crescina Transdermic HFSC Ανάπτυξη Man Promo Pack 20+10 φιαλίδια
Ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση με αποτελεσματικότητα 100%
Crescina Transdermic HFSC Complete Man Promo Pack + Crescina shampoo + Συσκευή μασάζ
Eνεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση και δρα κατά της τριχόπτωσης …
Crescina Transdermic HFSC Complete Μan
Κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης
Crescina HFSC Transdermic Shampoo Man
Ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση της αραίωσης και της τριχόπτωσης
Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC Woman
  Kατά της αραίωσης των μαλλιών
Crescina Transdermic HFSC Complete Woman
Κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης
Crescina HFSC Transdermic Shampoo Woman
Ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση της αραίωσης και της τριχόπτωσης
Crescina Transdermic HFSC Ανάπτυξη Woman Promo Pack 20+10 φιαλίδια
Ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση
Crescina Transdermic HFSC Complete Woman Promo Pack + Crescina shampoo + Συσκευή μασάζ
Eνεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση και δρα κατά της τριχόπτωσης …
Η Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC είναι μια αγωγή που ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση και μειώνει την τριχόπτωση με αποτελεσματικότητα 100%, βάση κλινικής μελέτης και αποτέλεσμα ανάπτυξης 6300 νέων τριχών μετά από την ολοκλήρωση της αγωγής.

Η αγωγή Crescina Ανάπτυξη σχεδιάστηκε πρώτη φορά στα ελβετικά εργαστήρια της Labo το 1991 και από τότε η σύνθεση ανανεώνεται διαχρονικά για να επιτύχει όλο και πιο σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση  της αραίωσης  των μαλλιών. Η Crescina δεν είναι απλά ένα προϊόν κατά της τριχόπτωσης, αλλά βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αραίωσης, που προέρχεται από φυσιολογικά μη παθολογικά αίτια, στις περιπτώσεις όπου η ποσότητα και η ποιότητα των τριχών μειώνεται σταδιακά λόγω της μειωμένης δραστηριότητας των τριχοθυλακίων.

Η βασική σύνθεση CRESCINA HFSC - 100% είναι μία ενισχυμένη αγωγή βραδείας αποδέσμευσης, που περιέχει τον πυρήνα δράσης  Crescina  Ανάπτυξη (Κυστεΐνη, Λυσίνη, Γλυκοπρωτεΐνη), που ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών. Ειδικότερα, η σύνθεση χαρακτηρίζεται από το σύμπλοκο HFSC (Stem-Engine με Hydrolyzed Rice Protein και Corosolic Acid) που ευνοεί τη δημιουργία άριστου περιβάλλοντος μέσα στον θύλακα για τα βλαστοκύτταρα, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη νέων τριχών. Τα δραστικά συστατικά περικλείονται εντός ειδικών φορέων που επιτρέπουν τη σταδιακή και συνεχή απελευθέρωση τους στο τριχωτό της κεφαλής (δράση retard). Πολυάριθμοι έλεγχοι αποτελεσματικότητας απέδειξαν την ικανότητα αυτού του συνδυασμού να διεγείρει τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών, επιδρώντας στους βολβούς των ενεργών και των μερικώς ανενεργών τριχοθυλακίων, τα οποία δεν έχουν ατροφήσει εντελώς. Η σύνθεση είναι κατοχυρωμένη με 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από Ελβετία, Ε.Ε και Η.Π.Α.

Η νέα σύνθεση Crescina Transdermic HFSC ενισχύθηκε από το νέο Σύμπλοκο Ανάπτυξης  (Μεθειονίνη, Γλυκίνη, Τριπεπτίδιο Χαλκού-1), το οποίο παρέχει στα κύτταρα του βολβού της τρίχας επιπλέον δραστικά συστατικά που βοηθούν τη διαδικασία ανάπτυξης και με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία της Labo  που επιτρέπει στα δραστικά μόρια να εισχωρήσουν στο σύστημα της τρίχας, όχι μόνο διαμέσω των τριχοθυλακίων, αλλά και διαδερμικά, διευκολύνοντας την εισχώρηση και την απόδοση των λειτουργικών δραστικών συστατικών.

Η σύνθεση Κατά της τριχόπτωσης HSSC στοχεύει στο να αποτρέψει την πτώση των μαλλιών που ήδη υπάρχουν στο τριχωτό, ενώ η Crescina Ανάπτυξη HFSC ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών στις περιοχές με αραίωση. Στην περίπτωση που το τριχωτό εμφανίζει ταυτόχρονα αραίωση και τριχόπτωση προτείνεται η αγωγή  Crescina Transdermic HFSC Complete που συνδυάζει τον πυρήνα δράσης HFSC για την ανάπτυξη και τον πυρήνα HSSC κατά της τριχόπτωσης.

Η CRESCINA Transdermic Ανάπτυξη HFSC αναπτύχθηκε σε 3 δοσολογίες, για διαφορετικούς βαθμούς αραίωσης, ώστε να αντιμετωπιστούν στοχευμένα οι διαφορετικές ανάγκες  σε κάθε στάδιο αραίωσης. Το φαινόμενο εξελίσσεται σε διάφορα στάδια, τα οποία ταξινομούνται με τη διεθνή κλίμακα Hamilton για τους άνδρες και την κλίμακα Ludwig για τις γυναίκες. Η CRESCINA Transdermic Ανάπτυξη HFSC διατίθεται σε ειδικές συνθέσεις για άνδρες και γυναίκες και δοσολογίες 200, 500 και 1300.

Αποτελεσματικότητα 100% στην ανάπτυξη νέων τριχών στα άτομα που συμμετείχαν στην κλινική μελέτη

Αποτέλεσμα μετά από 4 μήνες εφαρμογής, κατά τη διάρκεια in-vivo κλινικής, διπλά-τυφλής, τυχαιοποιημένης και ελεγχόμενης από εικονικό σκεύασμα εργαστηριακής μελέτης σε 46 άντρες συμμετέχοντες (σε 23 εφαρμόστηκε η αγωγή Crescina HFSC και σε 23 το εικονικό σκεύασμα). Οι συμμετέχοντες παρουσίαζαν επίπεδα αραίωσης στους βαθμούς II, III, III κορυφή και IV της κλίμακας Hamilton-Norwood. Όλοι οι συμμετέχοντες κατέγραψαν θετικά αποτελέσματα ανάπτυξης από τουλάχιστον +7 έως κατά μέγιστο +41 νέες τρίχες που αναπτύχθηκαν σε μια περιοχή 1,8 cm2. Η ανάλυση διεξήχθη με χρήση φωτοτριχογράμματος. Τα αποτελέσματα του κλινικού ελέγχου είναι στατιστικά σημαντικά.

+6.300 ΝΕΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με βάση τη μαθηματική ανάλυση των μέσων αποτελεσμάτων που επαληθεύτηκαν σε περιοχή του τριχωτού 1 cm² τα αποτελέσματα  είναι ανάπτυξη 6.300 νέων τριχών κατά μέσο όρο για όλη την επιφάνεια του τριχωτού, μετά από 4 μήνες αγωγής με Crescina HFSC.

Η in-vivo κλινική μελέτη για την Crescina® , δημοσιεύθηκε στη διεθνούς φήμης επιστημονική έκδοση του Springer “ Dermatology and Therapy”, στο οποίο δημοσιεύονται υψηλής ποιότητας προκλινικές, κλινικές (όλες τις φάσεις) έρευνες κ.α. σχετικά με την ανακάλυψη, την ανάπτυξη και τη χρήση δερματολογικών θεραπειών. Η ανδρογενετική αλωπεκία είναι η πιο κοινή αιτία της τριχόπτωσης μεταξύ των ανδρών, που χαρακτηρίζεται από προοδευτική αραίωση των τριχών του τριχωτού της κεφαλής και καθορίζεται από διάφορα στάδια. Οι κύριοι παράγοντες για την τριχόπτωση στην ανδρογενετική αλωπεκία είναι η γενετική προδιάθεση και η αυξημένη ευαισθησία των θυλακίων των τριχών στα ανδρογόνα, οδηγώντας σε συντόμευση της αναγενούς φάσης. Στην παρούσα μελέτη, οι συγγραφείς διερεύνησαν την αποτελεσματικότητα της καλλυντικής λοσιόν Crescina® HFSC (βλαστοκύτταρα ανθρώπινου θυλακίου, Labo Cosprophar AG, Basel, Ελβετία) στην προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών και στη μείωση της τριχόπτωσης.

Η πατενταρισμένη Διαδερμική Τεχνολογία της Labo (Ελβετικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας CH 711 466) επιτρέπει στα δραστικά συστατικά των Συμπλόκων Ανάπτυξης, HFSC και των Ενισχυτικών Συμπλόκων να εισχωρήσουν στο σύστημα της τρίχας όχι μόνο διαμέσω των τριχοθυλακίων ( άνοιγμα τριχοθυλακίων ) αλλά και διαδερμικά (ex vivo δοκιμασία με Franz, μέτρηση της ποσότητας των λειτουργικών συστατικών  που εισχωρεί στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής) διαμέσω των στοιβάδων του τριχωτού της κεφαλής (επιδερμίδα και δερμίδα). Χάρη στο χαμηλό μοριακό τους βάρος και την παρουσία 3 ενισχυτών απορρόφησης, διευκολύνεται η εισχώρηση και η απόδοση των λειτουργικών δραστικών συστατικών. Πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, που κυμαίνεται μεταξύ 100 και 20.000 Dalton. Τα ποσοστά εισχώρησης των λειτουργικών δραστικών συστατικών αναγράφονται στην συσκευασία Crescina Transdermic HFSC.

Η εισχώρηση των δραστικών συστατικών μέσω του ανοίγματος του τριχοθυλακίου, τους επιτρέπει να εισχωρήσουν σε επιφάνεια ίση με 4,6% του τριχωτού της κεφαλής, καθώς τα ανοίγματα του τριχοθυλακίου αντιπροσωπεύουν το 4,6% της συνολικής επιφάνειας του τριχωτού της κεφαλής. Η εισχώρηση των δραστικών συστατικών μέσω ενδοκυτταρικής και διακυτταρικής οδού (χάρις τόσο στη Διαδερμική τεχνολογία όσο και στους ενισχυτές απορρόφησης), επιτρέπει την κάλυψη του υπολοίπου 95,4% του τριχωτού της κεφαλής.

Τι είναι η Crescina Transdermic HFSC;

Η Crescina Transdermic HFSC μια δερμοκαλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής που ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση όπου τα τριχοθυλάκια δεν έχουν ατροφήσει εντελώς και σταματά την τριχόπτωση με αποτελεσματικότητα 100%, βάση κλινικής μελέτης στην οποία οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν κατά μέσο όρο +6300 νέες τρίχες.

Τα σκευάσματα Crescina Transdermic HFSC προτείνονται σε διάφορες δοσολογίες. Πώς να επιλέξω το προϊόν και, συνεπώς, την κατάλληλη δοσολογία;
Οι αγωγές Crescina Transdermic HFSC διατίθενται σε 3 διαφορετικές συνθέσεις για διαφορετικά στάδια αραίωσης: Crescina Transdermic HFSC 200 για αρχικό στάδιο αραίωσης, Crescina Transdermic HFSC, για 500 μεσαίο στάδιο αραίωσης και Crescina Transdermic HFSC 1300 για προχωρημένο στάδιο αραίωσης. Οι διαφορετικές δοσολογίες της αγωγής Crescina TransdermicHFSC περιέχουν αυξανόμενες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, ανάλογα με την έκταση των αραιωμένων περιοχών και τις αυξανόμενες ανάγκες επανέκφυσης.

Προϋποθέσεις αποτελεσματικότητας Crescina Transdermic HFSC:

Η αγωγή Crescina Transdermic HFSC δρα σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες σε τριχοθυλάκια που δεν έχουν ατροφήσει εντελώς και η αραίωση οφείλεται σε μη παθολογικά αίτια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της γυναικείας και ανδρικής σύνθεσης;

Η γυναικεία σύνθεση είναι πιο ενισχυμένη με δραστικά συστατικά κατάλληλα για το γυναικείο τριχωτό που συνήθως έχει περισσότερο καταπονημένα μαλλιά.

Κάθε πότε εφαρμόζεται η αγωγή Crescina TransdemicHFSC:

Η εφαρμογή της αγωγής Crescina Transdermic HFSC προτείνεται για τουλάχιστον 2 μήνες και έως 4 μήνες. Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε διάλειμμα 2 μηνών. Προτείνουμε να εφαρμόζετε την αγωγή σε στεγνή ρίζα κάθε βραδύ για 5 συνεχόμενες ημέρες ακολουθούμενο από διάλλειμα 2 ημερών.

Πώς εφαρμόζουμε την αγωγή Crescina Transdermic HFSC;

Μέσα στην συσκευασία της αγωγής Crescina Transdermic HFSC εκτός από τα φιαλίδια υπάρχουν και δυο ακροφύσια: ένα πλαστικό ακροφύσιο με σκοπό να ανοίξουμε προσεκτικά το φιαλίδιο στην λευκή γραμμή και ένας δοσομετρητής από μαλακή σιλικόνη με καπάκι για την εύκολη και στοχευμένη εφαρμογή της αγωγής. Εφαρμόζουμε το πλαστικό ακροφύσιο και ανοίγουμε το φιαλίδιο σπάζοντας τον λαιμό έως την λευκή γραμμή. Προσαρμόστε τον δοσομετρητή στο λαιμό του ανοιγμένου φιαλιδίου. Αφαιρέστε το καπάκι από τον δοσομετρητή. Σε καθαρό και στεγνό τριχωτό, ξεκινάμε και χωρίζουμε τμηματικά τα μαλλιά μας κάνοντας χωρίστρες από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού, εφαρμόζουμε 2 σταγόνες από το φιαλίδιο στην επιδερμίδα και τρίβουμε ελαφρά δεξιά αριστερά κι όχι κυκλικά. Συνεχίζουμε εφαρμόζοντας σε όλο το τριχωτό της κεφαλής από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού .

Η αγωγή Crescina παρουσιάζει παρενέργειες;

Η αγωγή Crescina Transdermic HFSC είναι μια καλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής που δεν απορροφάτε από το κυκλοφορικό σύστημα. Περιέχει στην σύνθεση μια αγγειοδιασταλτική ουσία, το Νικοτυλικό Βενζύλιο, το οποίο προκαλεί τοπικά υπεραιμία και μια αίσθηση αύξησης της θερμοκρασίας στο τριχωτό. Δεν αποτελεί σύμπτωμα αλλεργίας και η υπεραιμία είναι απαραίτητη για την δράση της αγωγής και την ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων.

Εάν εμφανίζω ταυτόχρονα και αραίωση και τριχόπτωση ποια αγωγή πρέπει να επιλέξω και πως την εφαρμόζω:

Εάν εμφανίζετε ταυτόχρονα τριχόπτωση και υπάρχουν περιοχές με αραίωση στο τριχωτό προτείνουμε την αγωγή CRESCINA Transdermic HFSC Complete (η οποία περιέχει 10 φιαλίδια Crescina Transdermic HFSC για την ανάπτυξη των μαλλιών με υποκίτρινο χρώμα και 10 φιαλίδια Crescina Transdermic HSSC κατά της τριχόπτωσης με διάφανο χρώμα). Προτείνουμε να εφαρμόζετε την αγωγή σε καθαρά μαλλιά με στεγνή ρίζα κάθε βράδυ για 5 συνεχόμενες ημέρες χρησιμοποιώντας εναλλάξ τα φιαλίδια, ξεκινώντας από το φιαλίδιο HSSC κατά της τριχόπτωσης την πρώτη ημέρα και συνεχίζοντας με το φιαλίδιο HFSC για την ανάπτυξη την επόμενη ημέρα. Μετά της 5 ημέρες κάνουμε παύση για 2 ημέρες κι επανερχόμαστε με την εναλλάξ εφαρμογή στη συνέχεια.

Αν δεν χρησιμοποιήσω όλη την ποσότητα που περιέχει το φιαλίδιο μπορώ να εφαρμόσω το υπόλοιπο στην επόμενη εφαρμογή;

Πάντα προτείνουμε να εφαρμόζεται το περιεχόμενο του φιαλιδίου σε όλη την επιφάνεια ειδικά της κορυφής του τριχωτού, αλλά στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε όλη την πεοσότητα μπορεί να φυλαχθεί εφόσον έχουμε κλείσει το φιαλίδιο με το καπάκι στο μαλακό στόμιο μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Ποιά η δράση και η χρήση των σαμπουάν Crescina ;

Το Crescina Shampoo είναι ένα σαμπουάν που προτείνεται σε διαφορετικές συνθέσεις ανάλογα με το στάδιο αραίωσης και είναι το καθαριστικό που προετοιμάζει κατάλληλα το τριχωτό για την αγωγή Crescina. Επίσης δρα προληπτικά κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης. Περιέχει τον κατοχυρωμένο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας πυρήνα του Crescina Ανάπτυξη (Κυστεΐνη, Λυσίνη, Γλυκοπρωτεΐνη), που βοηθά στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών. Αποβάλλει αποτελεσματικά ρύπους και σμήγμα χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία. Χαρίζει δύναμη, όγκο και λάμψη. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και δεν χρειάζεται να διακοπεί η χρήση του καθώς δρα προληπτικά κατά της τριχόπτωσης και της αραίωσης.