Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Γυναικεία τριχόπτωση: Τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται;

Γυναικεία τριχόπτωση: Τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται;


Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο σας, τα μαλλιά σας μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο μέρος της εικόνας και της ταυτότητάς σας! Η απώλεια μαλλιών δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Το 40% των ανθρώπων που έχουν προσωρινή ή χρόνια απώλεια μαλλιών είναι γυναίκες. Οι συχνότερες ηλικίες εμφάνισης της γυναικείας τριχόπτωσης είναι: η εφηβεία, η περίοδος μετά τον τοκετό και η εμμηνόπαυση. Και στις τρεις αυτές περιπτώσεις το ψυχολογικό στρες της γυναίκας είναι έντονο, καθώς ανέκαθεν τα μαλλιά ήταν σημαντικό στοιχείο θηλυκότητας και ομορφιάς.

Η πτώση των μαλλιών είναι κάτι το φυσιολογικό, καθώς έτσι διασφαλίζεται η ανανέωσή τους. Ένας ενήλικας έχει μεταξύ 100.000 και 150.000 τριχοθυλακίων που αναπτύσσονται και πέφτουν συνεχώς κατά τη διάρκεια ενός κύκλου ζωής της τρίχας που διαρκεί από δύο έως κι έξι χρόνια. Υπολογίζεται ότι όλες οι γυναίκες θα εμφανίσουν κάποιου βαθμού γυναίκεια τριχόπτωση σε κάποιο στάδιο της ζωής τους. Κατά μέσο όρο, σε καθημερινή βάση χάνουμε γύρω στις 50-100 τρίχες, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ στη θέση των χαμένων μαλλιών αναπτύσσονται νέες τρίχες στα ίδια θυλάκια. Η τρίχα ακολουθεί έναν κύκλο ζωής που ολοκληρώνεται με την πτώση της: η φάση ανάπτυξης της τρίχας διαρκεί περίπου 3 με 4 χρόνια, η μεταβατική περίοδος διαρκεί περίπου 3-4 εβδομάδες και η φάση πτώσης της τρίχας ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα 3-4 μηνών. Η φυσιολογική τριχόπτωση είναι έντονη κυρίως τους φθινοπωρινούς μήνες, όπου η απώλεια μαλλιών είναι αυξημένη. Αυτή η εποχιακή τριχόπτωση διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες.

Η τριχόπτωση μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την αιτία. Μπορεί να παρατηρήσετε ξαφνική απώλεια μαλλιών ή σταδιακή αραίωση με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να είναι χρήσιμο να κρατάτε ένα ημερολόγιο για να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές που παρατηρείτε ή συμπτώματα που αντιμετωπίζετε και να αναζητάτε μοτίβα.
Tα ελβετικά εργαστήρια της Labo δημιούργησαν λοιπόν την πρώτη αγωγή διαδερμικής τεχνολογίας κατά της τριχόπτωσης που ενεργοποιεί την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.
Η Caducrex μειώνει άμεσα την τριχόπτωση από τον πρώτο μήνα εφαρμογής, βάση κλινικής μελέτης:

▪Δεν έχει παρενέργειες
▪Ειδική αγωγή για κάθε στάδιο τριχόπτωσης : Αρχικά στάδια τριχόπτωσης, Προχωρημένα στάδια τριχόπτωσης, Έντονα στάδια τριχόπτωσης 
▪Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για άντρες και γυναίκες
▪Βελτιώνει σημαντικά και την εμφάνιση των μαλλιών χαρίζοντας όγκο και λάμψη

 Οι συσκευασίες των 20 φιαλιδίων καλύπτουν 1 μήνα αγωγής και των 40 μία ολοκληρωμένη αγωγή 2 μηνών!

 #TIPS

Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε διάλειμμα 2 μηνών.Προτείνουμε να εφαρμόζετε την αγωγή σε καθαρά μαλλιά με στεγνή ρίζα κάθε βραδύ για 5 συνεχόμενες ημέρες και μετά κάνουμε παύση για 2 ημέρες .Ειδικά το καλοκαίρι η εφαρμογή πρέπει να γίνεται μόνο το βράδυ.