Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τα νέα Beauty Trend που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες!

Τα νέα Beauty Trend που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες!

Το 2024, η φυσική ομορφιά θα είναι στο επίκεντρο!

Καθώς η Άνοιξη είναι προ των πυλών είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά στις πιο hot τάσεις ομορφιάς που θα κυριαρχήσουν τον κόσμο του beauty care φέτος την άνοιξη.

Η τάση του "φυσικού δέρματος" θα κυριαρχήσει, με τη χρήση προϊόντων που αναδεικνύουν τη φυσική μας λάμψη. Τα ενεργά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο θα είναι must-have για μια λαμπερή επιδερμίδα.

Και ποιες είναι οι κατάλληλες για να μας δείξουν τα beauty trends; Μα φυσικά οι αγαπημένες μας influencer.

Οι συστάσεις είναι περιττές για την αγαπημένη μας Φαίη Σκορδά, η οποία μας παρουσιάζει τη Collagenina, τη νέα της αγαπημένη λατρεία. 

Η αγωγή Collagenina συνδυάζει την επιστημονική καινοτομία της Διαδερμικής Τεχνολογίας με 6 μόρια Κολλαγόνου, 3 δομικά συστατικά και 2 πεπτίδια τα οποία ενισχύουν την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου για να παρέχει απαράμιλλη ανόρθωση, σύσφιξη και ελαστικότητα. Ήρθε για να σβήσει τα σημάδια του χρόνου.


Από ότι μας έδειξε στο video που ανέβασε στα social media, η Collagenina έχει ήδη αγαπηθεί και από τη Σίσσυ Χρηστίδου. Μέσα από το Instagram μοιράζεται εμπειρίες της καθημερινότητας, αλλά και όλα τα beauty must που η σύγχρονη γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει. Έτσι μας έδειξε και την αγάπη της για την αγωγή Collagenina από τη Labo. 


Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ως νέα μαμά μας δείχνει την καθημερινή της beauty care routine η οποία περιλαμβάνει τη Fillerina 12 HA με 12 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους με δράση γεμίσματος των ρυτίδων. 


Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις θαυμάστριες της Fillerina 12 HA. 


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μας προτείνει να κάνουμε το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας το οποίο δεν είναι άλλο από την αγωγή Fillerina 11HA. Εμπιστευτείτε και εσείς την αγαπημένη της αγωγή για filler στο σπίτι που γεμίζει τις γραμμές εκφράσεις και τις ρυτίδες και προσφέρει ανόρθωση και όγκο στα ζυγωματικά και στα χείλη.