Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Cadu-Crex Anti Hair Loss Shampoo Άνδρας

Cadu-Crex Anti Hair Loss Shampoo Άνδρας

To Cadu-Crex Anti Hair Loss Shampoo είναι ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Περιέχει τον πυρήνα δράσης με τα ενεργά συστατικά χαμηλού μοριακού βάρους της αγωγής Cadu-Crex Anti Hair Loss. Συμβάλει ενεργά και αποτελεσματικά στην μείωση της τριχόπτωσης, ενώ προετοιμάζει κατάλληλα το τριχωτό και ενισχύει τη δράση της  αγωγής Cadu-Crex. Αποτελεί ένα εξαιρετικό καθαριστικό καθημερινής χρήσης για τα μαλλιά. Αποβάλλει αποτελεσματικά ρύπους και σμήγμα χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία. Χαρίζει όγκο και λάμψη στα μαλλιά. Το σαμπουάν Cadu-Crex διατίθεται για 3 στάδια τριχόπτωσης και σε ειδικά σχεδιασμένη αντρική  σύνθεση.


Διατίθεται σε συσκευασία  150ml.


Caducrex Initial Hair Loss- Αρχική Τριχόπτωση: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων τριχόπτωσης που έχουν κάνει πρόσφατα την εμφάνιση τους με σποραδική απώλεια τριχών. Αύξηση εμφάνισης τριχών σε βούρτσα, νιπτήρα και μπανιέρα.


Caducrex Advanced Hair Loss- Προχωρημένη Τριχόπτωση: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των έντονων σταδίων τριχόπτωσης που έχουν κάνει προ διμήνου την εμφάνιση τους με σημαντική απώλεια τριχών καθημερινά. Αύξηση εμφάνισης τριχών σε βούρτσα, νιπτήρα, μπανιέρα και κάποιες φορές στο μαξιλάρι του ύπνου.


Caducrex Serious Hair Loss- Έντονη Τριχόπτωση: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των προχωρημένων σταδίων τριχόπτωσης που έχουν κάνει πλέον διμήνου την εμφάνιση τους με πολύ σημαντική απώλεια τριχών καθημερινά. Πολύ σημαντική αύξηση εμφάνισης τριχών σε βούρτσα, νιπτήρα, μπανιέρα καθώς και στο μαξιλάρι του ύπνου.

Συνθεσή


Υδροξυπρολίνη, Ασπαρτικό οξύ, Ταυρίνη & Ενζυμικός ενεργοποιητής: Δραστικά μόρια κατά της τριχόπτωσης. Δρουν ενισχύοντας την προσκόλληση της τρίχας στην φυσική της θέση ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν την απώλεια της ελαστικότητας που αναπόφευκτα χαλαρώνει την σύνδεση του στελέχους της τρίχας στο τριχοθυλάκιο
Προλίνη, Γλυκογόνο, Βαϊκάλίνη και πρωτεΐνες Λευκού Λούπινου: Το σύμπλεγμα  δράσης Crescina Follicular Islands με τα ειδικά σχεδιασμένα συστατικά της πατενταρισμένης σύνθεσης ενισχύουν τη δομή και τις λειτουργίες των μερών της νησίδας τριχοθυλακίων. Κάθε συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη διατήρηση κ ενεργοποίηση των ανατομικών μερών της νησίδας, ώστε να αποτραπεί η πρόωρη αποκόλληση  κι απόπτωση των τριχών
Κυστείνη, Λυσίνη και Γλυκοπρωτείνη: Το σύμπλεγμα της Crescina HFSC Ανάπτυξη (20% ) ώστε να συνδυάζει τη δράση κατά της τριχόπτωσης με τη δράση ενεργοποίησης της ανάπτυξης των μαλλιών
Γλουταμίνη: Ευνοεί την υγεία και την ανάπτυξη των μαλλιών (περιέχεται στην γυναικεία σύνθεση)
Βιταμίνη Η: Είναι μία μορφή του γλουταμικού οξέος και αποτελεί ένα είδος καυσίμου για τον βολβό της τρίχας (περιέχεται στην γυναικεία σύνθεση)


Συμβουλές Εφαρμογής


Εφαρμόστε  λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά. Κάνετε ελαφρύ μασάζ  όχι κυκλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας ελαφρύς αφρός. Αφήστε το να δράσει για 2 με 3 λεπτά.

Tips

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά χωρίς διακοπή για συντήρηση και προληπτική δράση κατά της τριχόπτωσης 
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα ή μάσκα μαλλιών, αφού ξεπλύνετε το σαμπουάν
Βαθμολογήστε το προϊόν