Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina 12ΗΑ Densifying Filler Eye cream

Fillerina 12ΗΑ Densifying Filler Eye cream

Κρέμα Ματιών διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων

Δράση Γεμίσματος:
12 Υαλουρονικά Οξέα με διαφορετικά μοριακά βάρη για τις ρυτίδες του δέρματος
Δράση Αναπλήρωσης Όγκου: 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης για ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος
 

Η κρέμα ματιών Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου και Γεμίσματος είναι μια αγωγή καθημερινής περιποίησης με δράση κατά των ρυτίδων και αναπλήρωσης του δέρματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η υψηλή συγκέντρωση του συμπλέγματος των 12 υαλουρονικών οξέων διαδερμικής τεχνολογίας Fillerina εξασφαλίζει εντατική αντιρυτιδική δράση filler για τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και κάτω από τα μάτια. Ταυτόχρονα η σύνθεση έχει ενισχυθεί με 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης χαμηλού μοριακού βάρους με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης της πυκνότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Η σύνθεση εμπλουτίζεται και με άλλα σύνεργα συστατικά ειδικά για την περιοχή των ματιών. Εξασφαλίζει επιπλέον εντατική σύσφιξη, αντιγηραντική προστασία και 24ωρη εντατική ενυδάτωση σε βάθος.

Η κρέμα ματιών Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου και Γεμίσματος διατίθεται σε 3 διαφορετικούς βαθμούς με αυξανόμενες συγκεντρώσεις στα ενεργά συστατικά, ώστε να επιλεγεί ο κατάλληλος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών:

Βαθμός 3: Ορατές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Επιδερμίδα με μειωμένο τόνο και ελαστικότητα. Αρχική χαλάρωση.

Βαθμός 4: Βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Επιδερμίδα με πολύ μειωμένο τόνο και ελαστικότητα. Ορατή χαλάρωση.

Βαθμός 5: Πολύ βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Επιδερμίδα με πολύ μεγάλη απώλεια τόνου κι ελαστικότητας. Έντονη χαλάρωση.


Διακριτικό Άρωμα
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
Συσκευασία: σωληνάριο 15ml

Σύνθεση

12 Υαλουρονικά οξέα Fillerina: τα μοριακά βάρη των 12 Υαλουρονικών Οξέων με δράση γεμίσματος που περιέχονται σε αυτή τη σύνθεση κυμαίνονται από 400 έως 2.000.000 Dalton, και έχουν όλα επιδείξει υψηλή ικανότητα εισχώρησης (ex vivo έλεγχος Franz) στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.
3 μόρια κολλαγόνου: με διαφορετικά μοριακά βάρη(2.000, 12.000 και 300.000 Da), τα οποία εισχωρώντας έως τη δερμίδα (ex vivo έλεγχος Franz) προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης, συνεργικά με τα μόρια των Υαλουρονικών Οξέων.
2 μόρια Ελαστίνης: με διαφορετικά μοριακά βάρη (1.400 Da και 2.200 Da), τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αναπλήρωση της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.
Βούτυρο Καριτέ: προσφέρει βαθιά θρέψη στο δέρμα και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων. 
Έλαιο ρυζιού: βέλτιστη δράση θρέψης και ανανέωσης των κυττάρων ειδικά για την περιοχή των ματιών και των χειλιών .
Αμυγδαλέλαιο: εντατική θρέψη και αναδόμηση. 
Ακετυλοεξαπεπτιδιο 37: πεπτίδιο που συμβάλει στην διαδερμική κυκλοφορία του νερού.
Matrifull: πεπτίδιο που διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα.

Συμβουλές εφαρμογής

Εφαρμόστε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, παράλληλα με την αγωγή Fillerina 12HA Densifying Filler Face Treatment ή και αφού ολοκληρωθεί η εντατική αγωγή για συντήρηση και ενίσχυση των αποτελεσμάτων. Εφαρμόζεται και μόνη της σαν αγωγή καθημερινής περιποίησης της περιοχής ματιών ή και σε συνδυασμό με την αγωγή Fillerina Specific Zones Eyes n Eyelids.

Βαθμολογήστε το προϊόν