Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina 12HA Densifying- Filler Eyes and Eyelids

Fillerina 12HA Densifying- Filler Eyes and Eyelids

Δερμο-καλλυντική αγωγή filler διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων για τα Mάτια και τα Bλέφαρα

Δράση Γεμίσματος: 12 Υαλουρονικά Οξέα με διαφορετικά μοριακά βάρη και δράση γεμίσματος σε ειδικές ζώνες του προσώπου
Δράση Αναπλήρωσης Όγκου: 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης για ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος
 
Η Fillerina είναι η πρώτη μη επεμβατική μέθοδος filler, αναπλήρωσης του δέρματος που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία χάρις στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία που βασίζεται στο πολύ χαμηλό μοριακό βάρος των δραστικών ουσιών. Αυτή είναι η θεμελιώδης συνθήκη που εξασφαλίζει τη στοχευμένη εισχώρησή τους στις στοιβάδες του δέρματος. Χάρη σε αυτήν ακριβώς την ελεγχόμενη εισχώρηση τα δραστικά συστατικά είναι πραγματικά αποτελεσματικά. 
Το δέρμα της περιοχής που περιβάλλει τα μάτια είναι πολύ λεπτό και δέχεται μεγάλη μηχανική πίεση καθημερινά από τις εκφράσεις του προσώπου, συνεπώς είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στη φθορά του χρόνου και στη σταδιακή απώλεια των αποθεμάτων υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων ρυτίδων γύρω από τα μάτια και τη σημαντική μείωση της πυκνότητας του δέρματος, που οδηγεί στην απώλεια του τόνου των άνω βλεφάρων.

 

ΔΡΑΣΗ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ
Η σύνθεση Fillerina 12HA Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων για τα Mάτια και τα Bλέφαρα περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα 12 μορίων Υαλουρονικού Οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη, τα οποία εισχωρούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος (ex vivo έλεγχος με Franz Cells), επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.  Επιπλέον ο συστατικό Acetyl Hexapeptide-30 ενισχύει την αντιρυτιδική δράση στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στα βλέφαρα, βοηθώντας στη μείωση των μικρο-συσπάσεων του δέρματος, μειώνοντας άμεσα και τις γραμμές έκφρασης.
 
ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΟΓΚΟΥ
Η αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων για τα Mάτια και τα Bλέφαρα συνδυάζει 3 μόρια κολλαγόνου με διαφορετικά μοριακά βάρη τα οποία, εισχωρώντας  έως τη δερμίδα (ex vivo έλεγχος με Franz Cells), προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης και σύσφιξης συνεργικά με τα μόρια του Υαλουρονικού Οξέος. Λόγω της χρονολογικής γήρανσης μειώνεται επίσης η ποσότητα και η ποιότητα της Ελαστίνης, της δομικής πρωτεΐνης των ελαστικών ινών, το οποίο μειώνει την ελαστικότητα του δέρματος και συντελεί στη δερματική χαλάρωση. Η σύνθεση συνδυάζει 2 μόρια Ελαστίνης με διαφορετικά μοριακά βάρη τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αναπλήρωση αυτής της απώλειας και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Η σύνθεση είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της περιοχής των ματιών για εντατικό γέμισμα των ρυτίδων στο πόδι της χήνας και συσφικτική δράση επαναφοράς στα βλέφαρα.
  
ΒΑΘΜΟΣ 3: Για ορατές ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και χαλάρωση των βλεφάρων

ΒΑΘΜΟΣ 5: Για βαθιές ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και έντονη χαλάρωση των βλεφάρων

 
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Συσκευασία: Το ειδικό απλικατέρ της αγωγής διαθέτει πεπλατυσμένο άκρο για μασάζ από υποαλλεργικό υλικό. Περιέχει 15ml  Filler gel

Σύνθεση

Filler gel:
12 Υαλουρονικά οξέα Fillerinaτα μοριακά βάρη των 12 Υαλουρονικών Οξέων με δράση γεμίσματος που περιέχονται σε αυτή τη σύνθεση κυμαίνονται από 400 έως 2.000.000 Dalton, και έχουν όλα επιδείξει υψηλή ικανότητα εισχώρησης (ex vivo έλεγχος Franz Cells) στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.
3 μόρια κολλαγόνου: με διαφορετικά μοριακά βάρη(2.000, 12.000 και 300.000 Da), τα οποία εισχωρώντας έως τη δερμίδα (ex vivo έλεγχος Franz) προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης, συνεργικά με τα μόρια των Υαλουρονικών Οξέων.
2 μόρια Ελαστίνης: με διαφορετικά μοριακά βάρη (1.400 Da και 2.200 Da), τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αναπλήρωση της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Acetyl Hexapeptide-30: με αντιρυτιδική δράση, μειώνει τις μικροσυσπάσεις του δέρματος και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης (το δραστικό συστατικό έχει υποβληθεί σε ειδικό έλεγχο).
Pentylene Glycol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol: ενισχύουν την διεισδυτική ικανότητα των λειτουργικών ενεργών συστατικών στο δέρμα τροποποιώντας αναστρέψιμα τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

 

Συμβουλές εφαρμογής

Για να εφαρμόσετε σωστά το προϊόν, πιέστε απαλά το πάνω μέρος του κυλίνδρου (για την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί να το πιέσετε επανειλημμένα). Αντλήστε μία μικρή ποσότητα και απλώστε την ομοιόμορφα σε ολόκληρη την περιοχή του δεξιού ματιού και βλεφάρου με τη βοήθεια του ειδικού άκρου. Επαναλάβετε το ίδιο για την αριστερή πλευρά. Περιμένετε 3 λεπτά και στη συνέχεια ολοκληρώστε την εφαρμογή κάνοντας μασάζ με τη βοήθεια του ειδικού πεπλατυσμένου άκρου μέχρις ότου το προϊόν απορροφηθεί πλήρως. Το ειδικό απλικατέρ πεπλατυσμένου ωοειδούς άκρου επιτρέπει την εφαρμογή της κατάλληλης ποσότητας filler gel στην περιοχή γύρω από τα μάτια και χρησιμοποιείται για το μασάζ  που ενισχύει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του gel.

Σημαντικό: το gel θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε το προϊόν όπως περιγράφηκε παραπάνω δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Για ενίσχυση της δράσης του προϊόντος, μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή περισσότερες φορές την ημέρα.


                                                    

Tips

  • Συνιστάται να λαμβάνονται δύο ποτήρια νερό πριν από την εφαρμογή του gel Fillerina 12HA.
  • Η αγωγή συνιστάται να εφαρμόζεται τουλάχιστον για 1 μήνα και μπορεί να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές το χρόνο.
  • Καθαρίστε το απλικατέρ με ένα μαλακό ύφασμα μετά από κάθε χρήση για να μην υπάρχουν υπολείμματα προϊόντος και για λόγους υγιεινής
  • Συνδυάστε με τις κρέμες Fillerina®12 HA Densifying -Filler Eye Contour cream για ολοκληρωμένη δράση filler στις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών.
Βαθμολογήστε το προϊόν