Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
X- Ingredients Extra Help 6 Minerals

X- Ingredients Extra Help 6 Minerals

Δράση αναπλήρωσης μετάλλων| Ώριμες, αφυδατωμένες επιδερμίδες

Το Extra Help 6 Minerals, περιέχει υψηλή συγκέντρωση 6 μετάλλων και ιχνοστοιχείων (Ασβέστιο, Σίδηρος, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Χαλκός, Ψευδάργυρος) διαδερμικής τεχνολογίας, στην ποσότητα που ενδείκνυται για την αποκατάσταση της βέλτιστης ισορροπίας για ένα υγιές δέρμα, αναπληρώνοντας τα μέταλλα που απαιτούνται για τις λειτουργίες του δέρματος, ενεργοποιώντας το και επαναφέροντας την ισορροπία του. Το χαμηλό μοριακό τους βάρος σε συνδυασμό με τους 3 ενισχυτές απορρόφησης που περιέχει ενισχύουν την αποτελεσματική εισχώρησή τους στο δέρμα. Ο συνδυασμός αυτός βοηθά στην αναπλήρωση των ουσιών, όταν το δέρμα έχει υποστεί αφυδάτωση και απώλεια της φυσιολογικής του ισορροπίας, λόγω μεγάλης απώλειας υγρών.

 Φιαλίδιο 10ml με σταγονόμετρο

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΧΩΡΙΣ PARABEN
ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΣΙΛΙΚΟΝΗ
MINERAL OILS
ΑΡΩΜΑ
ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΕΛΙΟ

 

Συστατικά Διαδερμικής Τεχνολογίας

Ασβέστιο, Σίδηρος, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Χαλκός, Ψευδάργυρος: Αναπλήρωση μετάλλων και εξισορρόπηση

 


Συμβουλές Εφαρμογής

Προσθέστε έως 3 σταγόνες στην κρέμα βάση που έχετε επιλέξει το βράδυ ή/και πρωί, την οποία έχετε ήδη προσθέσει στο δισκίο και ανακατέψτε με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

 

ΤΙΡ

Η δράση αναπλήρωσης των μετάλλων μπορεί να συνδυαστεί με άλλα X-Ingredients, ιδιαίτερα με τις εξατομικευμένες θεραπείες για το ώριμο δέρμα (X-Ingredients 4) και για το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα (X-Ingredients 8)

Βαθμολογήστε το προϊόν