Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
X- Ingredients Strong 1 - 7 Growth Factors

X- Ingredients Strong 1 - 7 Growth Factors

Αντιρυτιδική δράση, αναγέννηση| Επιδερμίδες με ρυτίδες και μικροανάγλυφο

Η επιδερμίδα μας επηρεάζεται καθημερινά από τη διαδικασία της γήρανσης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό εμφανών γραμμών, απώλεια της ομοιόμορφης όψης και του τόνου της επιδερμίδας.

Το Strong Ingredients 1, της επαναστατικής σειράς εξατομικευμένων αγωγών X-Ingredients, περιέχει 7 Αυξητικούς Παράγοντες χαμηλού μοριακού βάρους, πρόκειται για δερμοκαλλυντικά συνθετικά επίπεδα μορίων πεπτιδίων, που προσομοιάζουν με τα ενδογενή,  τα οποία εισχωρούν σε βάθος με στόχο την επανενεργοποίηση των αναγεννητικών μηχανισμών του δέρματος, αντισταθμίζοντας την επιβράδυνση της αναγέννησης των κυττάρων και την έκπτωση των δερματικών δομών. Έτσι προσφέρουν αποτελέσματα μείωσης του αριθμού των ρυτίδων, λείανσης και ανάπλασης του δέρματος.

Φιαλίδιο 10ml με σταγονόμετρο

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΧΩΡΙΣ PARABEN
ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΣΙΛΙΚΟΝΗ
MINERAL OILS
ΑΡΩΜΑ
ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΕΛΙΟ

 

Συστατικά Διαδερμικής Τεχνολογίας

7 αυξητικοί παράγοντες υψηλής συγκέντρωσης: (sh-Polypeptide-93, sh-Polypeptide-11, sh-Polypeptide-8, sh-Oligopeptide-1, sh-Polypeptide-3, sh-Polypeptide-5, sh-Oligopeptide-2).

Συμβουλές εφαρμογής

Προσθέστε έως 3 σταγόνες στην κρέμα βάση που έχετε επιλέξει το βράδυ ή/και πρωί, την οποία έχετε ήδη προσθέσει στο δισκίο και ανακατέψτε με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Βαθμολογήστε το προϊόν