Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Καινοτομία πολλαπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης

Καινοτομία πολλαπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης με 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας

LABO HAIR LOSS 5 PATENTS SERIES

Labo Hair Loss 5 Patents Man
Επαναστατική σύνθεση κατά της τριχόπτωσης
Labo Hair Loss 5 Patents Woman
Επαναστατική σύνθεση κατά της τριχόπτωσης
Η Labo 5 Patents Kατά της Tριχόπτωσης είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή σε φιαλίδια για τοπική χρήση, που καταπολεμά αποτελεσματικά την τριχόπτωση, αντιμετωπίζοντας τα διάφορα αίτια και ενισχύοντας τη στήριξη του στελέχους της τρίχας στο τριχωτό. Η αποκλειστική της σύνθεση συνδυάζει σε ένα σκεύασμα 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τη διαδερμική τεχνολογία, αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών της Labo πάνω στη φυσιολογία  των μαλλιών και το σύστημα των τριχοθυλακίων.

Στην περίπτωση της ξαφνικής, της αρχικής και χρόνιας τριχόπτωσης, η οποία συνδέεται με φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια, η εφαρμογή της  αγωγής Labo 5 Patents Κατά της Τριχόπτωσης ενισχύει με διάφορους τρόπους τόσο το σύστημα της τρίχας όσο και το τριχωτό, αντιμετωπίζοντας την τριχόπτωση.
Η τριχόπτωση ορίζεται ως η αποκόλληση του στελέχους της τρίχας από το τριχοθυλάκιο της: ένα φυσιολογικό φαινόμενο στα πλαίσια του κανονικού κύκλου ζωής της τρίχας, που χαρακτηρίζεται από ακριβείς ρυθμούς και ισορροπίες. Η απώλεια τριχών κανονικά κυμαίνεται από 50 έως 100 τρίχες ημερησίως. Όταν όμως ο αριθμός των τριχών που πέφτουν ημερησίως υπερβαίνει αυτό το μέσο όρο, σημειώνεται εντονότερη τριχόπτωση, κατά την οποία διαταράσσεται η ισορροπία του κύκλου ζωής της τρίχας, είτε λόγω εποχιακών παραγόντων ή λόγω χρόνιων καταστάσεων, οι οποίες οδηγούν σε προοδευτική αραίωση των μαλλιών.

Tα αίτια για την ξαφνική τριχόπτωση περιλαμβάνουν εποχιακές αλλαγές, ψυχοσωματικό στρες, χειρουργικές επεμβάσεις, νοσήματα, έντονα συναισθηματικά τραύματα, δίαιτες. Στις γυναίκες ιδιαίτερα υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες, που ενισχύουν την τριχόπτωση όπως το διάστημα μετά τη γέννα ή η γαλουχία. Από την άλλη, τα αίτια για την επίμονη ή χρόνια τριχόπτωση περιλαμβάνουν διατροφικές ανεπάρκειες, επιθετικές καλλυντικές αγωγές, χρόνιο στρες και χρονολογική γήρανση.
Χάρη στους ερευνητές της Labo με 30ετή επιστημονική εξειδίκευση στον τομέα αντιμετώπισης της αραίωσης και της τριχόπτωσης, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μια αγωγή πολλαπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης. Τα ελβετικά εργαστήρια της Labo δημιούργησαν μια σύνθεση που συνδυάζει την καινοτομία της Διαδερμικής Τεχνολογίας με πατενταρισμένα σύμπλοκα δραστικών συστατικών στοχευμένης δράσης.
  • In vivo κλινική μελέτη κατά της τριχόπτωσης με αποτελεσματικότητα από τον 1ο μήνα εφαρμογής.
  • Ex vivo κλινική μελέτη απορρόφησης μέσω Franz σε όλα τα δραστικά μόρια που περιέχονται στα σύμπλοκα και έχουν κατοχυρωθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Για να μπορούν τα λειτουργικά μόρια της Labo 5 Patents Κατά της Τριχόπτωσης να εισχωρούν όχι μόνο μέσω του ανοίγματος του τριχοθυλακίου, αλλά σε ολόκληρη την επιφάνεια του τριχωτού, οι ερευνητές της Labo ανέπτυξαν τη Διαδερμική Τεχνολογία που βασίζεται στο χαμηλό μοριακό βάρος των δραστικών ουσιών, που τους επιτρέπει να απορροφηθούν στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος του τριχωτού, με τη βοήθεια της παρουσίας 3 ενισχυτών δράσης. Τα ποσοστά που αναφέρονται παρακάτω αντιστοιχούν στη διαδερμική εισχώρηση των λειτουργικών δραστικών μορίων, σε διάλυμα, έπειτα από 24 ώρες.