Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
X-IN GREDIENTS
X-INGREDIENTS 2

Ισχυρά συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας συνδυάζονται  για τη δημιουργία μιας απόλυτα εξατομικευμένης αγωγής , αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα κάθε επιδερμίδας

   

X-INGREDIENTS SERIES

X- Ingredients Strong 1 - 7 Growth Factors
Αντιρυτιδική δράση, αναγέννηση| Επιδερμίδες με ρυτίδες και μικροανάγλυφο
Χ- Ιngredients Strong 2- 3 Collagens, Decontracting Peptide
Δράση αναπλήρωσης & μείωσης των συσπάσεων| Επιδερμίδες με βαθιές και πολύ βαθιές ρυτίδες
X- Ingredients Strong 3- 2 Elastins, Densifying Peptide
Δράση lifting| Επιδερμίδες με χαλάρωση
Χ- Ιngredients Strong 4- Omega 3-6-9
Δράση αναδόμησης - επανόρθωσης| Ώριμες επιδερμίδες
Χ- Ιngredients Strong 5- Vitamin C, Lightening Peptide
Δράση εξισορρόπησης & λάμψης | Θαμπές επιδερμίδες
Χ- Ιngredients Strong 6-Kojic Acid, Glycolic Acid
Μείωση υπερμελάγχρωσης| Επιδερμίδες με δυσχρωμίες και των σκούρες κηλίδες
X- INGREDIENTS Strong 7- Panthenol, Bisabolol
Καταπραϋντική κι ενυδατική δράση| Ευαίσθητες επιδερμίδες με ερυθρότητα
Χ- Ιngredients Strong 8- B-Group Vitamins
Δράση ενυδάτωσης & θρέψης | Ξηρές, αφυδατωμένες επιδερμίδες
Χ- Ιngredients Strong 9- Vitamin H, Azelaic Acid
Δράση εξισορρόπησης| Επιδερμίδες με λιπαρότητα & διεσταλμένους πόρους
Χ- Ιngredients 10- Centella, Hesperidin
Δράση κατά του οιδήματος και της υπέρχρωσης| Σακούλες και μαύροι κύκλοι 
X- Ingredients Extra Help Vitamin E, Resveratrol
Aντιοξειδωτική & Aπoτοξινωτική δράση| Για ταλαιπωρημένες επιδερμίδες
X- Ingredients Extra Help Vitamin A
Δράση ανάπλασης του δέρματος| Επιδερμίδες με σημάδια γήρανσης
X- Ingredients Extra Help 20 Amino-acids
Δράση αναδόμησης του δέρματος | Για όλους του τύπους δέρματος
X- Ingredients Extra Help 6 Minerals
Δράση αναπλήρωσης μετάλλων| Ώριμες, αφυδατωμένες επιδερμίδες
Χ- Ιngredients Εxtra Ηelp 7 Hyaluronic Acids
Δράση filler| Επιδερμίδες με σημάδια γήρανσης
X- Ingredients Transdermic Base Rich
Κρέμα βάση πλούσιας υφής| Ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες
X- Ingredients Transdermic Base Oil- Free
Κρέμα βάση μη λιπαρής υφής| Λιπαρές & Μικτές επιδερμίδες
X- Ingredients Transdermic Base Light
Κρέμα βάση ελαφριάς υφής| Kανονικές έως μικτές επιδερμίδες.
X- Ingredients Transdermic Base Eye & Lip
Κρέμα βάση για τα μάτια και το περίγραμμα των χειλιών.

Η σειρά εξατομικευμένης αγωγής για κάθε δέρμα από τη Labo φέρνει την επανάσταση στην εξειδικευμένη περιποίηση του δέρματος. Είναι ένα νέο σύστημα προσωποποιημένης φροντίδας, που επαναπροσδιορίζει την έννοια των καλλυντικών προϊόντων.

Η Labo με πολυετή εμπειρία στην έρευνα της φυσιολογίας του δέρματος, στις συνθέσεις με τα πλέον αποτελεσματικά δραστικά συστατικά και στις πρωτοποριακές μεθόδους μη επεμβατικής απορρόφησης στο δέρμα, αντιμετωπίζει τα δύσκολα προβλήματα κάθε δέρματος ξεχωριστά προτείνοντας λύσεις ειδικά σχεδιασμένες  για κάθε δέρμα. Τα διαθέσιμα καλλυντικά προϊόντα δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στη συνολική εικόνα ή σε ειδικότερα εξατομικευμένα προβλήματα κάθε δέρματος και κυρίως η καλλυντική δράση ενός μόνο προϊόντος ακόμη και πολλαπλής δράσης δεν είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του συνδυασμού των δερματικών προβλημάτων.

Οι πρόσφατες ανακαλύψεις της Labo οδήγησαν σε μια σειρά εξατομικευμένων δερμο-καλλυντικών σκευασμάτων, ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε δέρματος ξεχωριστά. Τα εξατομικευμένα προβλήματα του δέρματος, τα οποία διαφέρουν ως προς την αιτιολογία και τη φύση τους, και ενδέχεται να συνυπάρχουν, αντιμετωπίζονται με τις εξατομικευμένες συνθέσεις των X-Ingredients επιλέγοντας ισχυρά, πολύ αποτελεσματικά δραστικά συστατικά τα οποία μπορούν συνδυαστούν για τη δημιουργία μίας μοναδικής, πρωτότυπης και απόλυτα εξατομικευμένης θεραπείας που παρασκευάζεται εύκολα και εφαρμόζεται στο σπίτι. Μπορούμε να συνδυάσουμε έως και 3 συστατικά υψηλής συγκέντρωσης  και διαδερμικής τεχνολογίας ώστε  να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα  και εξίσου αποτελεσματικά έως και 3  βασικές ανάγκες της επιδερμίδας

Η σειρά αποτελείται από 10 Strong Ingredients και 5 Εxta Help. Ο συνδυασμός των 15 αυτών ισχυρών συστατικών μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό από σκευάσματα ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματος. Οι διαδερμικές βάσεις ολοκληρώνουν τη σειρά και είναι κρέμες καθημερινής περιποίησης ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, στις οποίες προσθέτουμε έως  και 3 ισχυρά συστατικά ακριβώς πριν την εφαρμογή στο  δέρμα, δημιουργώντας τη δική μας αγωγή καθημερινά.

Η διαδερμική τεχνολογία, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία της Labo και εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των ισχυρών συστατικών X Ingredients.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδερμική τεχνολογία (ελβετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας CH 711 466), επιτρέπει τον έλεγχο της ικανότητας κάθε μεμονωμένου δερμο-καλλυντικού μορίου να εισχωρεί στις στοιβάδες του δέρματος (επιδερμίδα και δερμίδα). Μόλις απορροφηθούν, αυτά τα δραστικά συστατικά αναπτύσσουν μια σημαντική δερμο-καλλυντική δράση, που είναι ικανή να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα κύρια δερματικά προβλήματα.

Η Διαδερμική Τεχνολογία βασίζεται στο πολύ χαμηλό μοριακό βάρος των ενεργών μορίων, επιτρέποντάς τους να εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα. Είναι ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό που τα καθιστά πολύ αποτελεσματικά. Τα ποσοστά απορρόφησης αναφέρονται σε κάθε συσκευασία και αφορούν στη διαδερμική εισχώρηση των λειτουργικών ενεργών μορίων, σε διάλυμα, μετά από 24 ώρες,  όπως καταγράφηκε και ελέγχθηκε από την κλινική εργαστηριακή μέθοδο Franz 

 

Εάν έχω μια μόνο συγκεκριμένη ανάγκη στο πρόσωπο πόσες σταγόνες Χ-Ingredients μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Εάν χρησιμοποιείτε μόνο ένα Χ- Ingredient, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε 3 σταγόνες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το συνδυασμό Bάση + Χ-Ingredients που έχω επιλέξει πρωί και βράδυ;

Βεβαίως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια βάση τόσο το πρωί όσο και το βράδυ ή μπορείτε να επιλέξετε μια ελαφρύτερη βάση για το πρωί (Light Base), και μια πιο θρεπτική για το βράδυ (Rich Base).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω απευθείας τα δραστικά συστατικά X-Ingredients Strong και Extra Help στην επιδερμίδα και μετά να εφαρμόσω την κρέμα;

Όχι. Οι σταγόνες πρέπει να αναμιγνύονται πάντα με τη Διαδερμική βάση. Επιπλέον η παρουσία των 3 ενισχυτών στις βάσεις βοηθά τα ενεργά συστατικά να εισχωρήσουν πιο αποτελεσματικά στο δέρμα.

Μπορώ να εφαρμόσω στην επιδερμίδα δραστικά συστατικά X-Ingredients χωρίς την κρέμα;

Όχι. Δεδομένου ότι οι συγκεντρώσεις των δραστικών συστατικών X Ingredients είναι υψηλές, πρέπει να αναμιχθούν με τη Διαδερμική Βάση πριν την εφαρμογή στο δέρμα.

Τι θα συμβεί εάν εφαρμόσω παραπάνω ή λιγότερες σταγόνες από κάθε X-Ingredient από αυτές που προτείνετε;

Δεν υπάρχουν αρνητικές συνέπειες. Όμως, για να αποφευχθούν οι λιγότερο αποτελεσματικές ή υπερβολικές δόσεις είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τις οδηγίες της Labo.

Πόσο διαρκεί η αγωγή;

Η αγωγή διαρκεί 4 εβδομάδες, αλλά μπορεί να επαναληφθεί περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του έτους και μπορεί να γίνει καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος.

Μπορώ να προσθέσω τα X-Ingredients σε διαφορετική κρέμα από τις Διαδερμικές βάσεις της σειράς;

Η Labo δεν συνιστά τη χρήση διαφορετικής κρέμας για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της αγωγής: οι βάσεις των X- Ingredients περιέχουν τη Διαδερμική Τεχνολογία για να βοηθήσουν στην εισχώρηση των προστιθέμενων δραστικών συστατικών και ως εκ τούτου να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις για τα προϊόντα της σειράς και τους συνδυασμούς τους;

Όχι καμία

Πώς να επιλέξω την κατάλληλη Διαδερμική Βάση για την επιδερμίδα μου (R,L,O);

Η επιλογή της βάσης γίνεται σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, αλλά και με την επιθυμητή αίσθηση άνεσης (λίγο ή πολύ μαλακτική κρέμα) ή ανάλογα την εποχικότητα (ζεστό, υγρό, ξηρό κλίμα, κ.λπ.).

Εάν επιλέξω 3 διαφορετικά X-Ingredients πώς μπορώ να τα αναμείξω με τη βάση;

Η δοσολογία που προτείνει η Labo σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση προβλέπει 2 σταγόνες για κάθε X Ingredient, για συνολική ποσότητα 6 σταγόνων.

Πώς έχουν αναπτυχθεί οι συνθέσεις υψηλής συγκέντρωσης των X-Ingredients;

Η σειρά X Ingredients αποτελείται από συνθέσεις με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, πιο υψηλή συγκριτικά με τις συγκεντρώσεις των άλλων διαθέσιμων καλλυντικών. Τα ποσοστά συγκέντρωσης ποικίλλουν ανάλογα με το ενεργό συστατικό, από 3 έως 10 φορές μεγαλύτερα από τις συνηθισμένες συγκεντρώσεις : Παράδειγμα: 3 φορές πιο υψηλή συγκέντρωση για τους αυξητικούς παράγοντες , 10 φορές πιο υψηλή συγκέντρωση για το κολλαγόνα ή τα αμινοξέα.

Υπάρχουν συνδυασμοί συστατικών που θα πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Δεν συστήνεται η έκθεση στον ήλιο μετά την εφαρμογή των X- Ingredient Κοχικό-Γλυκολικό οξύ και της Βιταμίνης A.

Πώς εφαρμόζουμε την αντηλιακή κρέμα κατά τη διάρκεια της αγωγής X-Ingredients;

Η κρέμα αντηλιακής προστασίας (συνιστάται LTD Fluid Base SPF50 +) πρέπει να εφαρμόζεται πάνω από τη Διαδερμική Βάση εμπλουτισμένη με τα Strong και Extra Help Ingredients και να μην αναμιγνύεται με το σκεύασμα της Βάσης.