Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina Biorevitalizing Mask

Fillerina Biorevitalizing Mask

Δερμο-καλλυντική αγωγή αναπλήρωσης του όγκου και επαναφοράς του περιγράμματος του προσώπου.  Δράση βιο-αναζωογόνησης και αναγέννησης της επιδερμίδας.

Χάρη στη διαχρονική επιτυχία της αγωγής Fillerina με αντιρυτιδική δράση filler, και τις συνεχείς καινοτομίες στη σύνθεση, η Labo ανέπτυξε την τεχνολογία που επιτρέπει σε όλα τα υαλουρονικά οξέα Fillerina και τα σύνεργα συστατικά (κολλαγόνα, ελαστίνες κα) να δρουν αποτελεσματικά στην αναπλήρωση της πυκνότητας, τη βελτίωση του περιγράμματος, στην αναγέννηση των κυττάρων, την αναδόμηση, την ανόρθωση και την αναδιαμόρφωση του οβάλ του προσώπου, ενσωματώνοντας την τεχνολογία σε μια αγωγή που διαθέτει την ευκολία εφαρμογής μιας μάσκας προσώπου.

Η Labo, εμπνεόμενη από τη μεσοθεραπεία της αισθητικής ιατρικής δημιούργησε μια ειδική σύνθεση βιοαναζωογόνησης διαδερμικής τεχνολογίας. Με την αγωγή Fillerina Biorevitalizing  επιτυγχάνεται  συνδυασμός 2 διαφορετικών αγωγών, της αγωγής Filler και της  αγωγής Βιοαναζωογόνησης σε μια μόνο αγωγή διαδερμικής τεχνολογίας, που δρα τόσο στην επιδερμίδα όσο και στη δερμίδα ενεργοποιώντας όλες τις βασικές βιολογικές λειτουργίες αναδόμησης του δέρματος και ανάπλασης των κυττάρων για τη βελτίωση της υφής, του τόνου, της ζωτικότητας ,της φωτεινότητας και του ανάγλυφου της επιδερμίδας.

Η Fillerina Μάσκα Βιο-αναζωογόνησης και Αναπλήρωσης είναι μια  μάσκα προσώπου διαδερμικής τεχνολογίας ειδικής δράσης από 100% φυσική κυτταρίνη εμποτισμένη με 25 ml  της πατενταρισμένης σύνθεσης διαδερμικής τεχνολογίας με 9 μόρια υαλουρονικού οξέος Fillerina, 3 μόρια κολλαγόνου, 2 μόρια ελαστίνης και το Biorevitalizing Complex με 39 βιοαναζωογονητικά ενεργά συστατικά: 20 Αμινoξέα, 11 Βιταμίνες, 6 Ιχνοστοιχεία και 2 Νουκλεικά Οξέα. Είναι διαπνεόμενη, προσαρμόζεται απόλυτα στην επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου και είναι ειδικά σχεδιασμένη να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες των δραστικών συστατικών της Fillerina Bio, τα οποία απελευθερώνει σταδιακά όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, ενισχύοντας τη δράση απορρόφησης τους. Σε έναν πλήρη κύκλο αγωγής 4 εβδομάδων, η Fillerina Μάσκα Αναπλήρωσης και Βιοαναζωογόνησης δεν έχει μόνο δράση αναπλήρωσης, σύσφιξης, ενυδάτωσης, ανόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και βιοαναζωογόνησης. Tα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά δεν έχουν μικρή διάρκεια και η βελτίωση συνεχίζεται μέχρι την επόμενη εφαρμογή, καθώς ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης του δέρματος.

 

Η Fillerina Biorevitalizing Mask διατίθεται σε 2 διαφορετικές αύξουσες συγκεντρώσεις ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες:

Βαθμός 4:  Για έντονες ρυτίδες, μειωμένη πυκνότητα, εμφανή χαλάρωση, έντονα αφυδατωμένη, θαμπή, άτονη κι εύθραυστη επιδερμίδα 

Βαθμός 5: Για πολύ έντονες ρυτίδες, μειωμένη πυκνότητα, έντονη χαλάρωση, πολύ έντονα αφυδατωμένη, θαμπή, άτονη κι εύθραυστη επιδερμίδα 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Συσκευασία : Η συσκευασία περιέχει 4 μάσκες μίας χρήσης για έναν πλήρη κύκλο αγωγής ενός μήνα.

Σύνθεση

9 Υαλουρονικά οξέα Fillerina: 9 διαφορετικά μοριακά βάρη για εντατική δράση filler αναπλήρωσης, που εισχωρούν σε επιδερμίδα και δερμίδα βάσει κλινικής αξιολόγησης με Franz Cells (400 Da, 800 Da, 1K Da, 5K Da, 50K Da, 100Κ Da, 200k Da, 2.000KDa, Crosspolymer)

3 μόρια Κολλαγόνου: Το πιο  σημαντικό συστατικό υποστήριξης του δέρματος, υπεύθυνο για την τρισδιάστατη δομή της δερμίδας. Χάρη στην οργάνωση των ινών του στο δέρμα, το κολλαγόνο αναπληρώνει και διατηρεί  την πυκνότητα του δέρματος, ενώ αυξάνει την αντοχή στις μηχανικές πιέσεις. Το χαμηλό μοριακό βάρος εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα (2Κ Da, 12K Da, 300K Da)

2 μόρια Ελαστίνης: συμβάλλουν στην ελαστικότητα και την πλαστικότητα της επιδερμίδας (1.4 K Da, 2.2 KDa).

20 Αμινοξέα:  ενεργοποίηση δομικών λειτουργιών του δέρματος

11 Βιταμίνες: ενισχύουν τη μεταβολική διέγερση

6 Ιχνοστοιχεία: διασφάλιση ιονικής ισορροπίας

2 νουκλεϊκά οξέα: ενεργοποίηση κυτταρικής επανόρθωσης

Συμβουλές εφαρμογής

  1. Πριν την εφαρμογή της Fillerina Βiorevitalizing Mask, συνιστάται να πιείτε 2 ποτήρια νερό
  2. Καθαρίστε επιμελώς το δέρμα του προσώπου
  3. Αφαιρέστε τη μάσκα από τη σφραγισμένη συσκευασία. Aφαιρέστε την πλαστική μεμβράνη που είναι κολλημένη η μάσκα
  4. Τοποθετήστε στο πρόσωπό σας ώστε να εφαρμόσει καλά, ξεκινάμε εφαρμόζοντας από τη μύτη προς το μέτωπο και στη συνέχεια προς τα κάτω έως το πηγούνι και πλάγια. Επειδή είναι εμποτισμένη με 25 ml gel προτείνουμε να εφαρμόζεται gel με τα χέρια και στο λαιμό. Δεν τρέχει καθόλου και δεν κολλάει. Δεν εφαρμόζεται στα μάτια και το στόμα
  5. Περιμένετε 30 λεπτά, καλύτερα σε οριζόντια θέση
  6. Αφαιρέστε τη μάσκα και ταμπονάρετε με ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Δεν αφήνει υπολείμματα.

 

Tips

  • Μετά την εφαρμογή της μάσκας συστήνεται να μην εφαρμόζετε επιπλέον προϊόν στο πρόσωπο
  • Μην αφαιρείτε με νερό
  • Για να κάνουμε μια αγωγή express beauty μπορούμε να εφαρμόσουμε μια μάσκα καθημερινά για 4 συνεχόμενες ημέρες ή όποτε επιθυμούμε αποτελέσματα άμεσης ανανέωσης.
Βαθμολογήστε το προϊόν