Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina Lip Volume grade 3

Fillerina Lip Volume grade 3

Δερμο-καλλυντική αγωγή filler για τα χείλη

Το Fillerina Lip Volume είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή που προάγει την αύξηση όγκου των χειλιών χάρη στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6 υαλουρονικά οξέα της σύνθεσης Fillerina κι αποτελεί μια αξιόπιστη δερμο-καλλυντική εναλλακτική στις ενέσεις υαλουρονικού οξέος στα χείλη. Η διαφοροποιημένη σύνθεση για τα χείλη, συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο τα 6 υαλουρονικά οξέα, με μια σημαντική αύξηση (+40% ) των μορίων με το χαμηλότερο μοριακό βάρος (1.000 Da) και είναι ειδικά σχεδιασμένη για την λεπτή επιδερμίδα των χειλιών, ώστε να εξασφαλίζει υψηλή απορρόφηση και αύξηση του όγκου των χειλιών. Προτείνεται για ανατομικά λεπτά ή με μειωμένο όγκο από τη γήρανση χείλη.
Η δράση filler συνδυάζεται με εντατική ενυδάτωση και βελτίωση του περιγράμματος των χειλιών.

Συσκευασία: Airless απλικατέρ 7 ml με τριπλή κεφαλή roll on

Σύνθεση

6 υαλουρονικά οξέα Fillerina: 6 διαφορετικά μοριακά βάρη που εισχωρούν σε διαφορετικά επίπεδα του δέρματος για εντατική δράση filler στα χείλη (1K Da, 5K Da, 50K Da,200k Da, 2.000KDa, Crosspolymer)

Συμβουλές εφαρμογής

Εφαρμόζουμε 2 λεπτές στρώσεις σε στεγνά και καθαρά χείλη 4 με 5 φορές την ημέρα. Η τριπλή κεφαλή roll on του Fillerina Lip Volume χαρίζει άνετη και εύκολη εφαρμογή.

Tips

  • Μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας μετά την εφαρμογή, εφόσον έχει απορροφηθεί το gel.
  • Για να ενισχύσουμε την δράση της αγωγής δεν ξεχνάμε να πίνουμε νερό κατά την διάρκεια της ημέρας
  • Μετά την εφαρμογή δημιουργείται ένα αίσθημα έντονης δροσιάς και ήπιου τραβήγματος στο δέρμα, το οποίο οφείλεται στη δράση του προϊόντος.
Βαθμολογήστε το προϊόν
User