Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina 12HA Densifying - Filler - Specific Zones Promo Pack

Fillerina 12HA Densifying - Filler - Specific Zones Promo Pack

Η Fillerina γιορτάζει για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και κυκλοφορεί ένα limited edition πακέτο που περιλαμβάνει την αγωγή Fillerina 12HA Densifying- Filler Lips & Mouth και την αγωγή Fillerina 12HA Densifying Filler Eyes & Eyelids σε ειδική προνομιακή τιμή.

Η αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου & Γεμίσματος για τα Χείλη και το Περίγραμμα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή σε μορφή gel η οποία προάγει το γέμισμα, την αναπλήρωση όγκου και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος των χειλιών, χάρη στην εντατική δράση αύξησης του όγκου και γεμίσματος των ρυτίδων. Η σύνθεση περιέχει κατάλληλα προσαρμοσμένη, υψηλή συγκέντρωση 12 μορίων Υαλουρονικού Οξέος που ενισχύεται από 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης με διαφορετικά μοριακά βάρη, προσφέροντας βελτιωμένο όγκο, σφριγηλότητα, ελαστικότητα στα χείλη και αντιρυτιδική δράση στο περίγραμμα των χειλιών. Το εκχύλισμα Pseudoalteromonas  Ferment είναι ένα ειδικό συστατικό, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθώντας έτσι, τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια, στη μείωση των ορατών ρυτίδων του περιγράμματος των χειλιών.

 

Η αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων για τα Mάτια και τα Bλέφαρα περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα 12 μορίων Υαλουρονικού Οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη, τα οποία εισχωρούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος (ex vivo έλεγχος με Franz Cells), επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών. Η σύνθεση περιέχει 3 μόρια κολλαγόνου με διαφορετικά μοριακά βάρη τα οποία, εισχωρώντας έως τη δερμίδα) προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης και σύσφιξης κι ελαστικότητας συνεργικά με τα μόρια του Υαλουρονικού Οξέος  και τα 2 μόρια Ελαστίνης.  Επιπλέον το συστατικό Acetyl Hexapeptide-30 ενισχύει την αντιρυτιδική δράση στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στα βλέφαρα, βοηθώντας στη μείωση των μικρο-συσπάσεων του δέρματος, μειώνοντας άμεσα και τις γραμμές έκφρασης. Η σύνθεση είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της περιοχής των ματιών για εντατικό γέμισμα των ρυτίδων στο πόδι της χήνας και συσφικτική δράση επαναφοράς στα βλέφαρα.


Το
 Fillerina 12HA Densifying - Filler - Specific Zones Promo Pack διατίθεται σε 2 βαθμούς:

ΒΑΘΜΟΣ 3:Για χείλη με μειωμένο όγκο, πυκνότητα κι ακανόνιστο περίγραμμα, για  ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και αρχική χαλάρωση των βλεφάρων

ΒΑΘΜΟΣ 5:Για χείλη με έντονα μειωμένο όγκο και πυκνότητα, πολύ ακανόνιστο περίγραμμα και ρυτίδες στην περιοχή του στόματος, για βαθιές ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και χαλάρωση των βλεφάρων

Σύνθεση

Σύνθεση Lips and Mouth 
Filler
gel:

12 Υαλουρονικά οξέα Fillerina: τα μοριακά βάρη των 12 Υαλουρονικών Οξέων με δράση γεμίσματος που περιέχονται σε αυτή τη σύνθεση κυμαίνονται από 400 έως 2.000.000 Dalton, και έχουν όλα επιδείξει υψηλή ικανότητα εισχώρησης (ex vivo έλεγχος Franz Cells) στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.

3 μόρια κολλαγόνου: με διαφορετικά μοριακά βάρη(2.000, 12.000 και 300.000 Da), τα οποία εισχωρώντας έως τη δερμίδα (ex vivo έλεγχος Franz) προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης, συνεργικά με τα μόρια των Υαλουρονικών Οξέων.

2 μόρια Ελαστίνης: με διαφορετικά μοριακά βάρη (1.400 Da και 2.200 Da), τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αναπλήρωση της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Pseudoalteromonas Ferment: με ισχυρή άμεση και μακροχρόνια αντιρυτιδική δράση

Pentylene Glycol, Decylene Glycol , Caprylyl Glycol:  ενισχύουν την διεισδυτική ικανότητα των λειτουργικών ενεργών συστατικών στο δέρμα τροποποιώντας αναστρέψιμα τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

 

Σύνθεση Eyes and Eyelids

Filler gel:

 

12 Υαλουρονικά οξέα Fillerina

3 μόρια κολλαγόνου

2 μόρια Ελαστίνης.

Acetyl Hexapeptide-30: με αντιρυτιδική δράση, μειώνει τις μικροσυσπάσεις του δέρματος και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης (το δραστικό συστατικό έχει υποβληθεί σε ειδικό έλεγχο).

Pentylene Glycol, Decylene Glycol , Caprylyl Glycol: ενισχύουν την διεισδυτική ικανότητα των λειτουργικών ενεργών συστατικών στο δέρμα τροποποιώντας αναστρέψιμα τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

Συμβουλές εφαρμογής

Lips and Mouth

Για να εφαρμόσετε σωστά το προϊόν, πιέστε το πάνω μέρος του απλικατέρ λίγες φορές ώστε να απελευθερωθεί η κατάλληλη ποσότητα του Fillerina 12HA gel (για την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί να το πιέσετε επανειλημμένα). Απλώστε το gel σε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών και γύρω από το στόμα εάν υπάρχουν ρυτίδες κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Περιμένετε λίγα λεπτά ώστε να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά και σε στεγνά χείλη μπορείτε να βάλετε το κραγιόν ή το lip gloss σας. Εφαρμόστε το προϊόν όπως περιγράφηκε παραπάνω 3-5 φορές την ημέρα. Η αγωγή διαρκεί περίπου ένα μήνα. Μπορείτε να την επαναλάβετε συχνά κατά τη διάρκεια του έτους.

Σημαντικό: το gel θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρά χείλη. Ένα πιθανό αίσθημα ελαφρού μυρμηγκιάσματος/τραβήγματος μετά την εφαρμογή οφείλεται στη δράση του προϊόντος.


Eyes
and Eyelids

Για να εφαρμόσετε σωστά το προϊόν, πιέστε απαλά το πάνω μέρος του κυλίνδρου (για την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί να το πιέσετε επανειλημμένα). Μία μικρή ποσότητα θα βγει στο πεπλατυσμένο άκρο την οποία απλώνετε ομοιόμορφα σε ολόκληρη την περιοχή του δεξιού ματιού και βλεφάρου με τη βοήθεια του ειδικού άκρου. Επαναλάβετε το ίδιο για την αριστερή πλευρά. Περιμένετε 3 λεπτά και στη συνέχεια ολοκληρώστε την εφαρμογή κάνοντας μασάζ με τη βοήθεια του ειδικού πεπλατυσμένου άκρου μέχρις ότου το προϊόν απορροφηθεί πλήρως. Το ειδικό απλικατέρ πεπλατυσμένου ωοειδούς άκρου επιτρέπει την εφαρμογή της κατάλληλης ποσότητας filler gel στην περιοχή γύρω από τα μάτια και χρησιμοποιείται για το μασάζ που ενισχύει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του gel.

Σημαντικό: το gel θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε το προϊόν όπως περιγράφηκε παραπάνω δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ.

 

 

Βαθμολογήστε το προϊόν