Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina Lips and Mouth

Fillerina Lips and Mouth

Δερμο-καλλυντική αγωγή filler για αύξηση του όγκου στα χείλη και τις ρυτίδες στην περιοχή του στόματος

Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου στο δέρμα, σταδιακά μειώνεται, προκαλώντας ατέλειες, όπως μείωση της πυκνότητας και απώλεια όγκου. Με τον ίδιο τρόπο εκδηλώνεται και στην περιοχή των χειλιών, αλλά και ως εμφάνιση ρυτίδων γύρω από το στόμα και αλλοίωση του περιγράμματος. Το κάπνισμα επιδεινώνει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα προκαλώντας μικρές κάθετες γραμμές που ξεκινούν από το περίγραμμα του άνω και του κάτω χείλους. Στην αγωγή Fillerina για Χείλη και Περίγραμμα, η σύνθεση περιέχει τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 8 υαλουρονικά οξέα Fillerina και 3 μόρια κολλαγόνου χαμηλού μοριακού βάρους και ολοκληρώνεται με 3 ενισχυτές απορρόφησης, που εξασφαλίζουν την ακόμη πιο αποτελεσματική διαδερμική απορρόφηση των ενεργών συστατικών. Η σύνθεση είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής ώστε να επιτυγχάνει το  γέμισμα και την αύξηση του όγκου των χειλιών, την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος και τη μείωση του βάθους των περιστοματικών ρυτίδων.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Συσκευασία: Airless απλικατέρ 7 ml με τριπλή κεφαλή roll on

H Fillerina για Χείλη και Περίγραμμα διατίθεται σε 2 διαφορετικές αύξουσες συγκεντρώσεις ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες:

ΒΑΘΜΟΣ 4: Για χείλη με έντονη μείωση πυκνότητας, πολύ ακανόνιστο περίγραμμα και έντονες ρυτίδες στην περιοχή του στόματος.

ΒΑΘΜΟΣ 5: Για χείλη με πολύ έντονη μείωση πυκνότητας, πάρα πολύ ακανόνιστο περίγραμμα και βαθιές ρυτίδες στην περιοχή του στόματος.

 

Σύνθεση

8 Υαλουρονικά οξέα Fillerina: 8 διαφορετικά μοριακά βάρη για εντατική δράση filler, που εισχωρούν σε επιδερμίδα και δερμίδα βάσει κλινικής αξιολόγησης με Franz Cells (400 Da, 800 Da, 1K Da, 5K Da, 50K Da,200k Da, 2.000KDa, Crosspolymer)

3 μόρια Κολλαγόνου: Το πιο  σημαντικό συστατικό υποστήριξης του δέρματος, υπεύθυνο για την τρισδιάστατη δομή της δερμίδας. Χάρη στην οργάνωση των ινών του στο δέρμα, το κολλαγόνο αναπληρώνει και διατηρεί  την πυκνότητα του δέρματος, ενώ αυξάνει την αντοχή στις μηχανικές πιέσεις. Το χαμηλό μοριακό βάρος εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα (2Κ Da, 12K Da, 300K Da)

Pentylene  Glycol, Decylene Glycol , Caprylyl Glycol: ενισχύουν την διεισδυτική ικανότητα των λειτουργικών ενεργών συστατικών στο δέρμα τροποποιώντας αναστρέψιμα τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

 

Συμβουλές εφαρμογής

Εφαρμόζουμε το Filler gel σε 2 λεπτές στρώσεις σε στεγνά και καθαρά χείλη και στο περίγραμμα, 4 με 5 φορές, κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Στις ρυτίδες γύρω από το στόμα εφαρμόζουμε 2 φορές την ημέρα, αλλά μεγαλύτερη ποσότητα. Περιμένετε λίγα λεπτά για να απορροφηθεί κι εφόσον χρειάζεται ταμπονάρετε ελαφρά. Η τριπλή κεφαλή roll on του Fillerina Lips & Mouth χαρίζει άνετη και εύκολη εφαρμογή.

 

Tips

  • Μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας μετά την εφαρμογή, εφόσον έχει απορροφηθεί το gel.
  • Για να ενισχύσουμε την δράση της αγωγής δεν ξεχνάμε να πίνουμε νερό κατά την διάρκεια της ημέρας
  • Μετά την εφαρμογή δημιουργείται ένα αίσθημα έντονης δροσιάς  και ήπιου τραβήγματος στο δέρμα, το οποίο οφείλεται στη δράση του προϊόντος.
  • Συνδυάστε με τις κρέμες Fillerina Plus Eyes and Lips για ολοκληρωμένη δράση filler στις περιστοματικές ρυτίδες.
Βαθμολογήστε το προϊόν